Hónapok óta tartó enyhe hányinger! Mitől lehet?
Szia!
Elsőnek is igen, mond el a háziorvosodnak a panaszaid. Reggelente utazás elött jelenkezik ha egyedül vagy?-ez lehet lelkiekben is. Félsz utazni, és egyedül lnni, és hányingered lesz, vagyis mert nagyon nem szeretnél utazni.Ez nekem nagyon pánikbetegségnek tűnik! Volt vmi rossz élményed az utazással kapcsolatba( odacsukott a busz ajtó, balesett sznvedtél, kiraboltak, ha autóval jársz akk baleset dugó stb) [link]
Nem tudom, hogy neked még milyen tüneteid/érzések szoktak előfordulni, de sztem inkább lelkiekbe keresd az okot, mert ha megtalálod, és urrá tudsz rajta lenni, akkor elfog múlni. Sok sikert kívánok hozzá. ha kérdésed van nyugodtan írjál,akár e-mail akár ide:D
szia: Szandi
Először is köszi a válaszokat!Remélem azért nem terhesség,bár a babát semmiképp se vetetném el,de még fiatal vagyok hozzá!
Az utazás?Vonatozok,de egy ideig busz volt,azon kezdődött...úgy 1 hónap után!Nem volt rossz élményem,szeretek egyedül utazni!Viszont arra gondoltam,hogy akkor féltem,hogy ne hányjak a buszon,mert rengetegen voltak,hosszú az út,stb.stb.valamiféle pánik ragadt meg bennem és ez valahogy megmaradhatott.
Azért se szeretnék a háziorvosomhoz fordulni,mert egyszerűen nem jó orvos.Volt már egy-két érdekes ügyem vele.Mondjuk azért lehet érdemes lenne.Legalább elküldene valahova és csak kiderül valami.De félek,hátha valami komolyabb dolog.Lehet ez a probléma forrása.Egyébként pánikbetegségre én is gondoltam,de semmi nem jut eszembe,mi válthatta volna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!