Hogy tanuljak meg normálisan élni?
"Pánik beteg"/vagy ilyesmi/ vagyok, azt mondta az orvosom,hogy tanuljak meg normálisan élni.
Sajnos gyakran fog el pánik, elég ha új betegségről hallok,vagy valami más dologról ami nem kellemes.
A h1n1 például padlóra küld, de a sima influenza is vagy ha 1 egyszerű megfázásról hallok.A doki szerint túl aggodalmasan fogok fel mindent, és mivel azért vannak jó napjaim,azt mondta fogadjam el azt hogy van jó és rossz a világban...De hogyan????
Hiszen ha nevetek 1 jót, már bűntudatom van és elkezdek félni.
Most a nagyobb gyerek osztályából többen hiányoznak, gondolom betegek, de már 3x levert a víz,mert megint jött a félelem.Ő már unja, a kicsi szerencsére még nem érti....
Én állandóan csak a betegségekre tudok gondolni, és emiatt én is állandóan rosszul érzem magam. Nekem is el kellene menni egy pszichológushoz, csak nem tudom a szüleim mit szólnak hozzá, pedig egyszer muszáj lesz vagy nemtom mi lesz... Tudják róülam, hogy pszichésen kicsit zavarodott vagyok, de amúgy is elég sok a baj velem, pl tanulás, bezártság stb...
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!