Szabad alkoholt innom?
Valószínünek tartom,hogy nem minden este akarsz inni.Egyebként tényleg nincs a betegtájékoztatón rajta,hogy nem szabad tehát nincs ellenjavaslat rá,csak ha a felsorolt tünetek neked nincsenek:
Fontos figyelmeztetések:
1. A levotiroxin fokozott elővigyázatossággal adható szív-érrendszeri betegségben szenvedő betegeknek, beleértve a mellkasi szorító fájdalmat, a szívelégtelenséget, a szívinfarktust és a magas vérnyomást is.
2. Nem megfelelően kezelt mellékvesekéreg-elégtelenség esetén a levotiroxin adása heveny mellékvesekéreg-elégtelenséget válthat ki.
3. A pajzsmirigyhormonok nem alkalmazhatók testsúlycsökkentés céljából.
4. A levotiroxin alkalmazása óvatosságot igényel cukorbetegségben, menopausa után.
Ha ezek neked nincsenek akkor is kérdezd meg a kezelőorvosod véleményét erről.
Semmi rossz nincsen ha megkérded,mond,hogy esküvőre vagy hivatalos:D
Szia!Én is L-thyroxint szedek,napi 1 szemet már 94 óta.
Mütöttek is vele,szóval tudom milyen.Nyugodtan ihatsz néha,semmi bajod nem lesz,persze gondolom nem redszeresen akarsz inni:-)Én is ittam ha mentünk valahova,semmi bajom,sőt most kisbabát várok a gyógyszer mellett:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!