Talpgörcs! Miért van, és mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Az utóbbi hónapokban jelentkezik az, hogy mikor éppen az ágyamon ülök a laptopommal, (kényelmes testtartással) akkor van, hogy egy meghatározatlan mozdulat miatt görcsbehúzódik a talpam izma, spiccbe húzódik a lábam a görcstől, és abban a pózban marad fájdalom kíséretével, ahogy volt, míg pár perc múlva el nem lazul... próbáltam masszírozni, de csak azt éreztem, ahogyan megkeményedett az izom, és ennyi, várnom kell hogy kimenjen a görcs. Nos, ebben a pár napban egyre többször van, de már ott tartok, hogy mikor kimegy belőle, akkor hamarosan újra görcsberándul, egymás után 2-ször, 3-szor is! Suliban nem szokott, csak is itthon, amikor pihenek. Alapjából véve nem vagyok sportos személyiség de nem is szoktam olyan sokat itthon döglődni. Talán magnéziumhiány? Volt már olyan, hogy a vádlim görcsölt be éjjelenként de rettenetes fájdalommal, arra szedtem magnéziumot, elmúlt. De ez a talpgörcs még "új" nekem...2014. okt. 3. 18:31
3/5 anonim válasza:
Állj gyorsan lábújjhegyre és rugózz úgy rajta az segít. Magnéziumot ehetsz az nem árt de nem is garancia hogy soha nem lesz ilyen görcsöd.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. okt. 18. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!