Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi történik, ha tesin elájul...

Mi történik, ha tesin elájul valaki?

Figyelt kérdés
Sokszor az ájulás határán vagyok tesin, mármint hányingerem van, szédülök és le kell ülnöm, vagy nem tudom, mi lesz... mit csinálnának, ha elájulnék tesin? :O Rámhívnák a mentőket is...?

2014. okt. 3. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem hívnak mentőt,előbb megnézik hogy egy egyszerű ájulásról van szó vagy sem,régebben amikor megjött az első mensim(11 éves koromba)a hormon háztartáson teljesen felborult(mensim rendesen megjött,rendszeresen,tehát nem volt azzal baj),ha nagyon meleg volt,nem ettem eleget,nem ittam eleget,vagy sokáig kellett ünnepségen állnom összeestem.

Engem mindig félrevittek kicsit arrébb a többiektől,hogy kapjak elég levegőt,néha oldalra fordítottak de pár perc múlva mindig magamhoz tértem,néha olyan volt ahogyan tisztult a fejem,hogy ilyen fekete (mint amikor a tv adás megszűnik és súg a tv)pöttyöket láttam,nem láttam tisztán és gyenge voltam utána.

Meg megnézik hogy nem ütötted meg magad valahol,nem vérzel,de ha pár perc múlva magadhoz térsz akkor ennyivel megúszod,ha esetleg van a suliba sulidoki odaküldhetnek.

2014. okt. 3. 18:29
 2/4 anonim ***** válasza:
menj el a háziorvosodhoz és vizsgáltasd ki magad, ez nem normális!
2014. okt. 3. 19:00
 3/4 A kérdező kommentje:

öhm. és mennyi ideig tartott neked általában, amíg magadhoz tértél rendesen? mármint, hogy menni is tudtál, stb..?

2-nak üzenem, hogy tudom.

2014. okt. 3. 20:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk 2-szer volt eddig ájulás:Az egyik 8.ban,az egyik hiperpigmentált lány terhes volt(persze ezt akkor még nem tudtuk),lement a cukra és összeesett óra kellős közepén.Nem akart magához térni,tanár(férfi)kihívta a mentőket,bevitték,ott kivizsgálták,majd kiderült,hogy terhes.A másik 10.ben volt,egyik lány nem evett óra előtt,összeesett,de ő magához tért,felpofozták,utána jól volt,nem jött mentő.Evett,még az orvosi szobába se vitték be.
2014. okt. 4. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!