Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan növelhetem a fájdalomtű...

Hogyan növelhetem a fájdalomtűrő képességemet?

Figyelt kérdés

Szeretném növelni a fájdalomtűrő képességemet!! Valaki probálkozott ezzel???

15/l

#lány #fájdalom #fájdalomtürés
2014. okt. 3. 14:14
1 2
 1/11 csabika1971 ***** válasza:
Ezt úgy teheted, hogy fokozatosan növekvő fájdalomnak teszed ki magad. Így lassan egyre nagyobb fájdalom elviselésére leszel képes.
2014. okt. 3. 14:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Önuralmadat kell fejleszteni. Élettanilag nem nagyon tudsz az ingerekkel mit kezdeni, ki fognak alakulni. Az elviselésüket tudod kontrollálni.
2014. okt. 3. 14:19
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez egyéni adottság. Nagy önfegyelemmel az előző hozzászóló által jelzett módon kismértékben fejleszthető.

Van olyan, aki injekció nélkül kéri a foghúzást. És van, aki egy fogkő levételhez is injekciót kér...

2014. okt. 3. 14:27
 4/11 anonim ***** válasza:
10 év box után, meg 6 eltört orr után, + beteg voltam gerincen szúrtak tűvel, volt orrplasztikám, stbstb, igazából nem sok minden fáj , max nem kellemes...
2014. okt. 3. 14:28
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát en kiskorom ota lovagolok és most volt egy nagyobb balesetem és sokkal jobban tűröm a fádalmat azota és ezt szeretném még jora feljeszteni.. Nem csak fizikai fájdalmakat....
2014. okt. 3. 14:42
 6/11 anonim válasza:
Az a fájdalom amit megszoksz egy idő után nem is fájdalom...ezt tapasztalatból tudom
2014. okt. 4. 12:03
 7/11 A kérdező kommentje:

Szerintetek az jó lesz ha elkezdem magamat tűvel szurkálni előrőr csak egy picit és utána egyre többet és bobban??!!

Nem vagyok depis csak tényleg szeretném fejleszteni ezzel magam!! 😄🐴😥

2014. okt. 4. 21:13
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
baromság.. kérj meg valakit hogy rugjon teljes erővel szájba, vagy egy 70 kilós gyerek erővel üsse a combodat, az izmaidat hogy elzsibbadjon és nagyon fájjon.. na az fájdalom, nem a kis szaros tűszúrások
2014. okt. 4. 21:15
 9/11 anonim ***** válasza:

A tűvel szurkálás nem szimulálja, hogy leesel a lóról. El kell menni cselgáncsozni, és elviselni, hogy edzés közben megdobáljanak, és a földre puffansz. CSelgáncs edzésen legalább megtanítanak esni, illetve az esést "tompítani"...

Ez azt jelenti, hogy meg fogod tanulni a nemes szerveket (fej, gerinc) védeni esés közben.

(A szurkálással amúgy is megijesztenéd a környezetedet, amire semmi szükség!)

2014. okt. 6. 12:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Plusz a szurkálással jó kis fertőzéseket szedhetsz össze, míg esésnél max pár véraláfutást :)
2014. okt. 6. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!