Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ennek a kővetkezménye?

Mi lehet ennek a kővetkezménye?

Figyelt kérdés

Már régota van az hogy az érzelmeimet ( pl. Dűhőmet) magamba fojtom régeben az osztálytársaim is vertek de hála már nem na jó kőzbe de csak hűjűlűnk de én szinte megsem érze az űtéseket rugásokat.

Nameg ithonis szoknak olyanokat mondani ami fáj.

Edig ijet nem éreztem. Most kezdtem kb. 1 honapja azt érezni hogy meg akarok halni de valami mégsem engedi mintha valami azt akarná hogy továb szenvedjek.

Enek orvosilag és pszihésen mi lehet a kővetkezménye?

Vajo mégi mi tőrténik velem?

És mi tarthat itt engem?

2014. okt. 2. 19:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Az van hogy eddig mindig elfojtottad az érzéseidet és egy idő után a sok fájdalom,akár legyen testi,akár legyen lelki ki fog törni belőled.Nem lehet ezeket örökre elnyomni és elfojtani,ha sokáig elfojtja az ember egyszer csak ki fog robbani belőle és lehet éppen rosszkor,vagy olyan embernél aki nem érdemli meg.

Ne akarj meghalni,ha jól vettem ki még iskolába jársz,tehát még nagyon fiatal vagy és előtted áll az élet,még bármi lehet belőled,még bármi jót is átélhetsz.

Viszont kezd el megbecsülni magad és ne enged hogy akár viccből vagy heccből téged használjon bárki is "boxzsáknak",neked is vannak érzéseid.Ez ne enged,mert ez nem vicc,aki ilyet tesz veled az nem barát,az most nem illetném semmilyen jelzővel sem!

Ne akarj meghalni és nem arról van szó,hogy bárki azt akarná,legyen az ember,vagy nagyobb hatalom mint mi emberek hogy te szenvedj,azt akarj hogy élj legyen az bárki és lehet azt szeretné hogy kiállj magadért végre egyszer és ne enged hogy elnyomjanak,hogy rajtad töltsék ki dühüket,fájdalmukat mások(mert sokszor akik másokat gyötörnök azok is lelibetegek,a fájdalmukat,a magukkal való elégedettlenségüket,a családi gondokat így vezetik le).

Szerintem itt az ideje hogy a sarkadra állj,és nyugodtan mond ki ha valami bánt,és ne enged hogy bárki is elnyomjon.

Hány éves vagy?És mért téged kezdenek ki?

2014. okt. 2. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!