Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Orrcsepp-függőség és megfázás!...

Orrcsepp-függőség és megfázás! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Orrcseppen élek (nasivin), de a gyerek orrcseppből...kb 2 éve, de csak este kellett lefekvés elött. Most jól megfáztam.... és semmi levegőt nem kapok az orromon... szó szerint semmit... s hiába cseppentek semmi! Semmit nem aludtam az éjjel, mit csináljak?

Érzem hogy fáj az arcüregem. Vegyek másik orrcseppet hátha segit?

2014. okt. 2. 07:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Infralámpa és sós vízzel cseppentsm de ha arcüreggyulladás, akkor fülészetre menj el.
2014. okt. 2. 07:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősen le kell szoknod az orrcseppről .Hosszú távon az orrnyálkahártya sorvadását okozza ! Használj átmenetileg tengervizes orrsprayt ,párologtass a szobádban ..
2014. okt. 2. 07:21
 3/10 A kérdező kommentje:

Egész éjjel ment a hideg párológtató! Tengervizes semmit nem segit... egyébként kifújni kitudom az orrom. Szóval nem marad benn a váladék.

Valami gyors megoldás kellene... mert igy enni sem tudok

2014. okt. 2. 07:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Fül-orr gégész meg hétfőig nem lesz...
2014. okt. 2. 07:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Ha veszek egy másik orrcseppet segítene?
2014. okt. 2. 07:36
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

Állj már le az orrcseppel! Nem érted,amit az egyik előző hozzászóló is írt,hogy kiírtottad az orrnyálkahártyádat? Hiába cseppentesz bele bármit is! Nincs nyálkahártya,így nincs a baktériumokat felfogó és takonnyá összeállító csillűmszőr sem. Az összes kórokozó akadálytalanul feljutott az orr- és arcüregedbe,ott egy jó kis gyulladást csinálva. Az viszont negyon veszélyes is lehet,szóval,ha nem fülész,akkor háziorvos azonnal.

Hogy jutott eszedbe ilyen baromság,hogy évekig naponta használod?! Még ha gyerek is! A gyógyszer nem C-vitamin és hosszú távon KÁROS mellékhatásai vannak! + FÜGGŐSÉG Miért kell az első kellemetlen tünetnél rögtön gyógyszer után nyúlni? Itt az eredmény...

2014. okt. 2. 07:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Amíg nem tudod , hogy miért is szoktam rá, addig nincs jogod ítélkezni!!! Köszönöm
2014. okt. 2. 07:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Akkor add elő normálisan a kérdésed! Ha valami komolyabb eü indokod volt,amire ezt javasolták,akkor is elmondták,hogy hosszú távon mivel jár. Akkor talán ott kellene érdeklődni!
2014. okt. 2. 08:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nincs fülészet, akkor menj el a háziorvoshoz, majd ő ad rá megfelelő gyógyszert és ajánl orrcseppet, nekem arcüreggyulladásra Novorin orrcsepp segített, de azt is csak max 4 napig szabad használni.
2014. okt. 2. 08:28
 10/10 anonim válasza:
Nem tudom mennyire vagy közel Pesthez de ez a rendelő nyitva van hétvégén is és szerintem az orrcsepp függőségedet is tudják kezelni: [link]
2014. okt. 3. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!