Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » S. O. S ez agyhártyagyulladás...

S. O. S ez agyhártyagyulladás lenne? Nagyon aggódom!

Figyelt kérdés
3 napja fáj a fejem...szombaton rock koncerten voltam, vasárnap délelőtt elkezdett fájni a fejem... vettem be gyógyszert...este ujra elkezdett fájni...megint bevettem gyógyszert, majd megláttam magamon néhány bevérző foltot a bőrömön, és teljesen megijedtem. Másnapra ez elhalványult, viszont ma megint egész nap fájt/fáj a fejem, gyógyszer se segít...igaz h tegnapelőtt kb egész éjszaka nem is aludtam a félelemtől...de gondolom ha agyhártyagyulladás lenne az gyorsabban jönne, meg nem csak fejfájásból állna..lázam nem volt és nincs is...de mi lehet ez, félek nagyon..
2014. szept. 30. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha ennyire felsz, miért nem mész orvoshoz? Csak egy szakember tudna erre válaszolni, ő tudja a foltokat megvizsgálni.
2014. szept. 30. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
én februárban kaptam agyhártyagyulladást, 3 napig 40 fokos lázam volt, aztán elájultam és epilepsziás rohamot kaptam, hívták a mentőt, bevittek az intenzívre, vettek agyvizet, és akkor derült ki hogy meningitis, szóval nem hiszem hogy ez lenne a bajod, mert nekem annyira fájt a fejem hogy nem tudtam felülni vagy egyenesben tartani annyira kellemetlen volt
2014. szept. 30. 21:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Jézusom :S és hogy kaptad el ezt a szörnyű betegséget? =/
2014. szept. 30. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:
szalagavatónk volt:) -20 fok én meg egy szál pólóban voltam , se sapka se semmi , és iszonyatosan fújt a szél ami nem tett jót a fülemnek sem, mert már akkor nagyon fájt, gondolom ha van sapka megúszom az egészet:) mert végülis az miatt gyulladt be
2014. szept. 30. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Márciusban súlyos vírus fertőzést kaptam , ami először sima megfázásként indult . A 2. Héten mar gyanús volt , hogy ez nagyon elhúzódik .. Aztán 3 napig fajt a fejem egyfolytában , reggel is azzal keltem . Majd elkezdtek zsibbadni a végtagjaim , lógott a szemhéjham . A zsibbadas egyre erősebb lett .. Terjedt . Kórházba kerültem . 2 nap alatt gyakorlatilag teljesen lebénultam . Szinten vettek agyvizet , Mri , teljes kivizsgálás , plazmaferezisek ... A lényeg , hogy egy vírusos felül fertőzés szövődményeképp lett két külön külön is súlyos es ritka betegségem : agyvelőgyulladás + GBS szindróma . Ahhoz képest hogy eleinte életveszélyes állapotban voltam , + le voltam bénulva ..,hála a gyors orvosi közbe lépésnek 5 hét kórház után teljesen , 100 %san felépültem . Én azt mondom , ne húzd az időt .. Fordulj orvoshoz mielőbb !!! 33/N
2014. szept. 30. 21:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem, de szerencsére nekem mostanában semmi megfázás nem volt + soha nem lett szövődménye még, influenzás+lázas is kb 7éve voltam utoljára.
2014. szept. 30. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy agyhártya gyulladás, de a bevérzések miatt holnap reggel keress fel egy orvost!
2014. szept. 30. 23:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Mivel egyhuzamban erősen fáj a fejed és bevérzéseid is vannak, sürgősen menj orvoshoz, nem is tudom, hogy mire vársz.
2014. okt. 1. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!