Lehet valami bajom, ha iszok sört/bort/pálinkát? 13/F
sörből már ittam 2 dl-t
borból pár kortyot
pálinkát, MÉG nem
Szerintem ez hülyeség... Bár most tuti lepontoztok!
Van mikor pl. rántott sajtból megeszek 2 nagyobb szeletet és nem tudom megemészteni, kicsit görcsöl a gyomrom. Akkor meg szoktam inni egy fél felesnyi pálinkát. De ezt ne úgy gondold, hogy hazajövök suliból, aztán töltöm a páleszt, és iszom, hanem fél évente 2x van ilyen. Amikor a gyomrom ég, akkor meg bort szoktam inni, mert szerintem nagyon finom. de abból sem sokat, fél decit. A sör pedig tök finom, 1,5%-os narancsos, citromos, grapefruitos, almás stb. stb. szoktam inni. És a Bacardít is szeretem, de abból is max fél üveg. És lehet úgy jön le, hogy mindig piálok, de összesen fél évente megiszok 1 liter sört, és 1 feles pálinkát, meg mondjuk 1 deci bort. Szerencsére nálunk senki nem iszik a családból, és én sem tervezem, de azért ezer fiatal van, aki hetente jön haza berúgva, és mégis lehet hogy teljesen normális érett felnőtt lesz! És nem azt mondtam, hogy kezdj el inni nyugodtan, hanem hogyha megiszol egy fél üveg sört, akkor ne lesz semmi bajod, még csak becsípni sem fogsz, de ne csinálj belőle rendszert!
15/L
minek innál? de most komolyan érdekel?
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!