Mi a leghatásosabb "gyógyszer" pattanások ellen? (Nem múlnak, csak egyre több lesz)
Olyan nincs.
Ha nagyon gázos, akkor menj bőrgyógyászhoz, itt a GYK-n senki nem tudja neked megmondani a tutit.
Próbáld végig a kencéket, natúrkozmetikumokat. Érdemes gyógyszerészeket megkérdezni!
Szia! Képet nem szeretnék mutatni, de úgy kb 1 éve annyira csúnya pattanásos fertőzés volt az arcom, hogy azt elmondani nem lehet. Kozmetikus elrontotta, ami miatt az egész elfertőződött, és egymás hegyén-hátán nőttek.
Nem bírtam már, szóltam anyámnak, vigyen el bőrgyógyászhoz és ő pedig felírt nekem gyógyszert ami egy hónap alatt nem hatott, aztán utána meg egy erősebbet, és csaknem 7 hónapos kúra alatt "porcelánbőröm" lett, csak a hegek maradtak de remélem az majd elmúlik, mert még fiatal a bőröm.
-A lényeg az, hogy TILOS nyomkodnod, (de ezt én sem értettem meg, csa k miután már lejöttem a gyógyszerről mert a nyomkodásom volt az egyik fő kiváltó ok)
-nagyon sok türelem kell
-ne csináld úgy, "ahogy te jónak látod",mert a bőrgyógyásznak ez a feladata hogy megmondja milyen na bőrtípusod, milyen fajták a pattanásaid
menj el,bátran kérdezd meg mindenről, hidd el megéri.
türelem kell, abból nagyon sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!