Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lusta. Lettem mit csináljak...

Lusta. Lettem mit csináljak hogy újra rendbe legyen az életem?

Figyelt kérdés

Az utobbi par evben nagyon ellustultam,nem erdekel a tanulas meg a sportolasba de nem tudom hogy miert. Ha probalok tanulni, egybol atmegy a fejemen hogy kockulhatnek is. Egy ... verset nem tudok megtanulni. Nem is tudok tanulni. Elhiztam, nem sportolok egeszsegetlen kajakat eszek, de nem tudom miert. Abbahagytam minden kulonoramat, dobolast, vivast, futast. De nem tudom miert. Egy ... roncs lettem. Szuleim mindig kiakadnak a rossz jegyeimen, ha beirnak egy egyest olyan cirkuszt csapnak, de ha kapok egy nap harom otost azt le sz* r jak. Ha kapok egy 4/5 ot akkor azt mondjak miert nem otos. Ha mondjuj harmast vagy kettest kapok azt hozzak fel temanak hogy bezzek a .... neki biztos otos lett. Elegem van mindenbol. Lusta korcs vagyok, es valtoztatni akarok rajta. De amikor megfogadom hogy tanulok, vagy nem eszek rosszat vagy h elkezdek sportolni mindig elhalasztom.

Bezzeg regen nem voltam ilyen nagy lusta. 5-4 es atlagom volt mindenbol, jartam rendszeresen edzesre, hangszert tanultam stb. Mégis mit csinaljak akkor hogy jobbá tegyem magam? Bele kerultem egy ordogi korbe: ha nem tanulok rossz jegyet kapok , ha rossz jegyet kapok lebasznak otthon ,ha leba... otthon akkor nem gepezhetek , ha nem kepezhetek akkor nem tudok tanulni, es igy tovabb.. Segitseg kellene :(

2014. szept. 29. 21:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!