Ha nincs különösebb zaj, a jobb fülemben dobogást érzek/hallok. HELP?
Sziasztok..
a Jobb fülemben már 1,5éve, hogy dobogást hallok , nem zúg, csak dobog ritmikus szerűen. Mintha a szív verésemet hallanám. Főként este, és felkeléskor reggel hallom, talán azért mert akkor nincsen zaj.
Voltam teljes kivizsgáláson, ekg,vérvétel, röntgen,vérgáz, 3x megmérték a vérnyomásom délután 3tól éjfélig, azt mondták az is normális.
sajnos dohányzom, és kávét is iszok felkelés után,de nagyon sok ismerősöm ugyanúgy dohányzik már 40éve, és nekik nincsenek ilyen panaszaik. akárkinek elmondom, nem vesznek komolyan és nem értik mi lehet ez...
Szerintetek?:(
egy elkeseredett 18 éves lány
Ma voltam fül-orr gégészetnél, elmondtam az orrdugulást és a jobb fülemben lévő dobogást is. Hát azt mondta, lehet az orrdugulás/allergiás orrnyálkahártya/ miatt. Nasonex-et íratott fel.
Nyaki csigolyáimmal hova mehetek? és szerinted ez miatt is lehet, hogy hallom?
HELP mert megőrülök
Köszönöm szépen a válaszod!
Esetleg ezt máshol nem lehet kivizsgáltatni? mondjuk reumatológia?
megpróbálom holnap a neurológiát, hátha valami nem stim. Úgy érzem mint ha kicsit remegnék is egy 1-2 másodpercre, a fejem főleg,mintha rángana ..
aztán ha ott semmi, akkor megpróbálom azt, amit ajánlottál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!