1. Mi a szervezet saját "bőrzsírozója? 2. a. , Miért száraz bőrű valaki? b. , Ő hogyan használjon szappant? 3. Mikor ● tisztasági eszköz ● higéniai eszköz a körömkefe?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne ez nekem, segitsetek!! :)2014. szept. 28. 12:54
1/1 anonim válasza:
Lehet száraz valakinek a bőre, mert nem fogyaszt elég folyadékot. Vagy mert ekcémás. Vagy mert túl gyakran fürdik/mos kezet. Esetleg érzékeny a bőre a vízre, ami kiszárítja.
Ha egy nap nem mozgok túl sokat, nem is fürdök inkább, nem vagyok büdös, csak alul tisztálkodom. Mióta így járok el, sokkal szebb a bőröm.
A szappanok amúgy is szárítanak. Lehet mindenféle érzékeny bőrre való tusfürdőt kapni. Ha elmész bőrgyógyászhoz, ő írhat neked kenőcsöt. Amit én kaptam, az ilyen gyógyszertárban kikevert, nem is drága, és nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!