Miért van az, hogy már a 0,5-ös Xanax sem enyhíti a feszültségemet és a lelki fájdalmaimat?
Figyelt kérdés
2014. szept. 27. 08:58
1/3 anonim válasza:
Nekem sem segitett. ha duplán vettem be akkor sem. Fejben keresd a dolgot. Nekem sikerült változtatni gyogyszer nélkül. Bár most visszatért és egész napom rettegésből és feszültségből áll.
23n
2/3 anonim válasza:
A gyógyszer hogy segíthetne.. max csak jobban alszol tőle.. :S én is stresszes vagyok, lelkileg beteg,de nem akarok xanaxot szedni... :(
3/3 anonim válasza:
Kedves kérdező! A Xanax csak annyiban segít,hogy maximum az éjszaka átalvása jobban fog menni. Vagy több Xanax-tól ,még mélyebben,és még tovább alszol,és másnap,ha többet vettél be belőle,akkor álmos,és fáradt leszel,vagy átmész zombiba. A feszültséget ha lehet inkább valami elfoglaltsággal például sporttal vezesd le. És csak a legszükségesebb,és legvégsőbb esetben vegyél be,egy 0,5-ös Xanax-ot! A lelki fájdalomra nincs orvosság,a gyógyszer csak kiüt,és bealtat. A lelki fájdalmat egy jó kirándulással a hegyvidéken,vagy egy szép napos hétvégén,vagy délután a természetben,a legjobb orvosság. De az is nagyon jó,ha egy igazi jó barátoddal,vagy barátnőddel,vagy szüleiddel megtudod beszélni. A gyógyszer csak a tüneteket oldja meg,a baj okát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!