Milyen kiváltó oka lehet, ha az ember nagy lábujja állandó zsibbadásban van?
Figyelt kérdés
Úgy értem mozgatni tudom,de ha megérintem a körmöm alatti részt, olyan mintha epidurálisan lenne elérzéstelenítve.
Nem az egész lábujjam, inkább csak a felső bőrréteg
2010. jan. 21. 12:10
1/2 anonim válasza:
Említsd meg a háziorvosodnak. Nem tudom, hány éves vagy, de akár kezdődő érszűkület is okozhat hasonló tüneteket.
2/2 anonim válasza:
Gyógymasször vagyok. Több esetben is elöfordulhat. Ha a térdedet vagy bokádat megütötted. (pár hét után elmúlik ebben az esetben) Érszükület, de akkor a láb szine elösszőr az érintett területen piros majd lila lenne. Izomgörcsös állapotoknál (ha a forgod illetve lábaid sűrűn begörcsölnek) Ilyenkor magnézium fogyasztásával elmúlhat ez a tünet . Régebbi idegszál beakadásból származhat. Maszírozni kell. Sérves megbetegedésnél(ilyenkor mondjuk nagyobb területet érint inkább, (nem valószívnü). Legvalószínübb a Magnézumhiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!