Hogyan ne pukizzak alvás közben?
Ha nem otthon alszom, vagy ha más is alszik velem itthon egy szobában, akkor mindig fáj estére a hasam, de nagy wc-zni nem tudok. Valahogy nem kell annyira, vagy nem tudom. Érzem, hogy pukiznom kell. Aztán éjszaka arra ébredek, hogy pukiztam.
Most fogok először az új barátomnál aludni. Mit csináljak? :D
természetes dolog!
dugd be egy dugóval :)
Az én barátom hamarabb oldódott előttem ilyen szempontból, mint én előtte. Ő amikor ébren voltunk akkor is simán eleresztette magát, ezért egyáltalán nem éreztem gáznak, amikor egyszer megemlítette, hogy miért piszkálom azért mert pukizik, amikor én is ugyan ezt csinálom álmomban.
Amúgy szerintem addig nem gáz, ameddig nem ébred fel valaki a szagra :D teljesen természetes dolog. Amúgy meg ha együtt alszotok, fárasszátok le egymást elalvás előtt, így nem kell attól félni, hogy éjjel felébred valaki:D
L20
Nos civilizált ember NEM FINGIK mások előtt. Ha késztetést érez rá, elvonul a budiba. Aki megteszi, az nem "elereszti magát", hanem ótvarsurmó.
Hogy álmodban csinálod (vagy csinálod, vagy nem) az elég gyenge kifogás, arról nem tehetsz, ő meg igen.
Kérdező, étrendváltoztatáson gondolkodtál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!