Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gerincproblémáim vannak! Mit...

Gerincproblémáim vannak! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az iskolai védőnő nemrég megállapította, hogy gerincprob-lémáim vannak. Mondta is, hogy el kellene menni az orvos-hoz, és fel is írta egy lapra, amit oda kellene adnom az orvoshoz. Csakhogy, a szüleim megtiltották, hogy elmen-jek. Szerintük nincs is probléma vele, és csak beképze-lem magamnak. [Az a papír -sajnos- elveszett.]

Észre lehet venni rajtam, hogy máshogy megyek, ülök... a gerincem miatt. Nagyon nehezen tudok aludni tőle, és min-dig kialvatlan vagyok.

Tehát az a kérdésem, hogy hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy elengedjenek. Mondtam nekik, hogy akkor elmegyek az engedélyük nélkül, de erre nagyon dühösek lettek, és azt mondták, hogy akkor eltiltanak a számítógéptől és a tv-től. Mit tegyek? 17/F

2010. jan. 20. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz, szard le, hogy eltiltanak a számítógéptől!!!
2010. jan. 20. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
erre vannak különféle tornagyakorlatok, amelyek erősítik a hátizmaidat. nekem is ilyen problémám van, én régen jártam orvoshoz, tornázni kellett, ma már lusta vagyok elmenni, inkább jógázom. ha érdekelnek ezek a gyakorlatok, akkor megpróbálok néhányat leírni.
2010. jan. 20. 21:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Igazából az érdekelne engem, hogy mit mond róla az orvos.

Hogy súlyos vagy nem.

2010. jan. 20. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem keresd meg újra a védőnőt,kérj új papírt,azt mutasd meg otthon.Mond,hogy fáj,nem tudsz aludni,stb.,és hogy vegyenek komolyan mert te érzed,hogy ez nem játék!!!
2010. jan. 21. 09:09
 5/6 anonim ***** válasza:
21:31-es, megosztanál néhány gyakorlatot? Nekem is jól jönne. Előre is köszi! :)
2010. jan. 23. 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha eltiltanak a számítógéptől, azzal jót tesznek a gerincednek. :-D

Mindenképpen menj orvoshoz, mert az egészséged mindennél többet ér. Lehet, hogy csak ijesztgetnek, és nem tiltanak el, és majd megbékélnek. De ha tényleg eltiltanak, ami a legrosszabb eset, az akkor is csak időleges (hamarosan azt csinálsz, amit akarsz), és legalább tettél a hosszú távú egészségedért.

Én nem is értem, hogy mondhat ilyet egy szülő, hogy ne menj orvoshoz, ha a szakember odaküldött.

2010. jan. 23. 19:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!