Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fontos! Anyajegy eltávolítás...

Fontos! Anyajegy eltávolítás után hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Az arcomról, pontosabban az àlamrólkellene leszedetnem egy anyajegyet, nem esztétikai, inkàbb egészségügyi okokból. Olyan kérdésem lenne, hogy a műtét utàn mennyi ideig van leragasztva a seb, illetve hogy mikor szednek varratot, és mennyire fog meglàtszani a maradandó heg??
2014. szept. 21. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
A doki fogja megmondani, hogy meddig kell leragasztva lennie, mikor szedik ki, és mennyire fog meglátszani.
2014. szept. 21. 15:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt az igen segítőkész és jóindulatú választ. Igazából tapasztalatokra voltam kíváncsi; biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyedüli, akinek az arcáról szednek le egy anyajegyet.
2014. szept. 21. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez nagyban függ a műtéti eljárástól.Remélem szerencséd lesz,és lézerrel leégetik .Ez is fájdalom mentes .
2014. szept. 21. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi a bajod a válaszommal? Mindenkinek egyedi a bőre, a reakciója a gyógyulásra. Pár napig van leragasztva, varratszedést ne következtesd ki abból, hogy itt a kilencedik hozzászólónak fél év után szedték ki mondjuk.

Hogy mennyire látszik meg a heg, az megintcsak egyéni kérdés.

Egyébként nem "álamról", hanem "államról"

2014. szept. 21. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia. Igaz nekem nem az arcomról hanem a mellkasomról vettek le anyajegyet. Nekem el lehetett távolítani radiofrekvenciálisan. Ennél az eljárásnál nincs varrat se vágás. A beavatkozás után 5 órával már le lehetett venni a ragasztót. Azóta szabadon van. Szerintem érdeklődd meg ezt az eljárást. Igaz én magánklinikán csináltattam de hátha neked a közeledben is van ilyen lehetőség. Állítólag semmi sem fog látszódni. 100%ban eltűnik, míg a varrás mindig látszik kicsit.
2014. okt. 2. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!