Szúnyog csípes szerű nyomok a karomon és láz? Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Barátnőmön 1hete szúnyogcsípéshez hasonló csípésnyomok jelentek meg amely erősen viszket,majd 3 nappal később rajtam is aztán az egyik osztálytársamon.Mára már elég rosszul éreztem magam be is lázasodtam. Minden nap 1-2 csípésnyommal több található rajtam. Himlősök már voltunk mindannyian. Mi lehet a probléma?2014. szept. 19. 15:41
2/5 anonim válasza:
Most menő az ebola, de lehet malária, vagy Dengue-láz is.
3/5 anonim válasza:
lehet, hogy a láz a kiütéstől független, talán megfáztál.
Ha minden nap egyre több a kiütés és erősen viszket, akkor lehet bolha, vagy ágyi poloska is.
4/5 anonim válasza:
Én is az ágyi poloskára tippelnék. Na attól nem lesz egyszerű megszabadulni. A láz más következménye is lehet.
5/5 anonim válasza:
Ha a csípés erősen viszket és nem múlik el 2-3 nap alatt, akkor ágyi poloska lehet, főleg, hogy mindkettőtökön megjelent és naponta újabb jön elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!