Otthoni víztisztító vásárlásánál mire kell ügyelni?
Mindenképp fordított ozmózisos tisztítót érdemes venni, ezen kívül azt mondják erre érdemes még figyelni:
· Megbízható és ellenőrizhető gyártótól származzon
· Egészséget nem károsító anyagokból készüljön, amit minősítési tanúsítványokkal tudnak igazolni
· UV-csírátlanító rendszer garantálja a víztartályban tárolt víz baktériummentes minőségét
· Számítógépes felügyeleti rendszer jelezze a szűrőcsere szükségességét
· Megbízható szervízhálózattal rendelkezzen
innen van: [link]
Ebben a témában már én is összeszedtem néhány cikket, és hozzátettem a saját tapasztalataimat, javaslataimat. Ha gondolod, nézd meg:
Érdemes független víztechnikai szakértőhöz fordulni, akinek nem érdeke egy bizonyos márkát ajánlani. Hozzáértő, komoly tudással rendelkező emberkétől rendeltünk mi is, és még árban is a legjobb volt. Sok cég sok-sok víztisztítójából lehetett választani, és konkrétan elmondta, hogy melyiknek mi az előnye és hátránya(!), és melyik az, amelyik a választott gép tudásával megegyező, de olcsóbb.
Itt, a gyakorikérdéseken találtam én is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!