Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mehetek már iskolába csütörtökön?

Mehetek már iskolába csütörtökön?

Figyelt kérdés

Bárányhimlős voltam/vagyok 2 hete.A pöttyeim már mind megszáradtak,de csak az arcomon estek eddig le.Így már nem fertőzök? Csütörtökön szeretnék már iskolába menni.Holnap megyünk apukámmal a dokihoz.

Köszi!

2010. jan. 19. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ha hnap mész dokihoz ő majd megmondja h mehetsz-e suliba ;)
2010. jan. 19. 15:21
 2/5 A kérdező kommentje:

Aha:) Azért kérdeztem,hogy szerintetek mehetnék-e majd,mert kiváncsi vagyok a véleményetekre.Meg hát már jól vagyok,és ígyis sok lemaradásom lett.Am nem vagyok stréber:)

De majd a doki megmondja holnap.

2010. jan. 19. 15:25
 3/5 anonim válasza:
100%

Hagyatkozz az orvosra! Amúgy ne aggódj, ha be is mész a suliba, csak hálásak lehetnek. Ugyanis előbb utóbb mindenkinek túl kell rajta esni. Ha pl.: egy lány nem esik túl rajta 14-15 éves koriág,és később betegszik meg. Akkor a termékenysége is rámehet...

Bárányhimlő olyan betegségamit egyszer elkapsz, többször nem esel bele!

2010. jan. 19. 15:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben,akkor rá fogok hagyatkozni:) Amúgy tudom,és örülök is,hogy viszonylag korán átestem rajta(10 éves vagyok),mert anya is azt mondta,hogy idősen már veszélyes.Amúgy,valószínűleg pár embernek átadtam a vírust az osztályból,mert sok barátom van,és így lehet hogy lett pár áldozat:) :D
2010. jan. 19. 15:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Voltunk dokinál,azt mondta mehetek suliba:D
2010. jan. 20. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!