Alváshoz szemtakarót ki használ még?
Figyelt kérdés
El sem tudnék aludni nélküle, már legalább 10-12 éve így durmolok.2010. jan. 19. 06:21
1/3 anonim válasza:
Mi most fogjuk bevezetni, mert elromlott a redőny és a páromat zavarja, hogy nincs teljes sötétség.
Neked mik a tapasztalataid az alvómaszkokkal kapcsolatban? Találkoztál rosszal/kényelmetlennel? Melyik vált be a legjobban?
2/3 A kérdező kommentje:
Hát az eredetileg szemtakarónak kiképzett holmikkal többnyire befaragtam. Teljesen elnyomták a szemgolyómat, annyira, hogy felkelés után két-három óra hosszáig csak foltokban láttam ezt-azt. Nagyon meg kell nézni, hogy milyet vesztek, mert a dm-ben, rossmannban ilyesmi helyeken kapható pár száz forintos vackok nem sokat érnek. Utazáshoz kialakított - tehát amit a repülőgépeken is adnak - szemtakaró viszont óriási. Puha anyagból van, nyáron sem izzad meg alatta a bőr, kényelmes, szóval egy csoda. Olyan 3 ezer forint körül van maximum az ára. Én a Hervisben vettem egyébként, de láttam már a Corában is, csak azt nem tudom, hogy mennyire jó márkájú.
2010. jan. 19. 17:26
3/3 anonim válasza:
A nővérem azóta nem szenved álmatlanságban mióta használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!