Mi lehet velem, hogy ennyire rosszul vagyok? Miért voltam ilyen sokat a wc-n? Tovább lent.
Mostanában elég gyakran rám jön a csikaró hasfájás, van amikor tudok utána wc-zni, van amikor nem. Mindennap rám jön ez a hasfájás.
Viszont ma nagyon fájt, ennyire nem is tudom fájt e már életemben. Elmentem a wc-re, kb 30 (vagy annál több) percet lehettem ott és wc-ztem. Nem folyamatosan, ezért tartott sokáig, viszont rengeteget. Lehet undorító de ennyit egy hét alatt nem szoktam összesen, most meg összesen mintha egy-másfél heti ,,dolog,, lett volna ott.
Fogalmam sincs mi van velem, de nagyon fájt a hasam, még most is fáj, de muszáj volt kijönnöm onnan mert azt hittem össze esek. Most eléggé fázok, gyengének érzem magam nagyon és a hátam is fáj meg a hasam. Most egyszerűen muszáj lefeküdnöm aludni.
Mi lehet ennek az oka és mit tudok csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!