Részegen az ember beszél a valósággal teljesen ellentétes dolgokat vajon?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy erős alkoholos állapotban vajon mondunk olyanokat, amik szöges ellentétben állnak a valósággal, a valódi érzéseinkkel? Saját tapasztalatom, hogy ilyenkor nyílt vagyok, bátor és szókimondó, de nem mondok olyat, ami egyébként nem fordult már meg a fejemben... Más tapasztalatára is kíváncsi lennék!2014. szept. 10. 10:08
1/8 anonim válasza:
Én voltam már részeg, és mondtam olyanokat, amiket nem gondoltam komolyan, egyszerűen csak jó volt a hangulat, és viccelődtem. Nem kell mindent komolyan venni, amit ilyenkor mondd az ember.
3/8 anonim válasza:
Én csak olyanról hallottam hogy, aki részeg az őszinte. És a tapasztalat is ez.
4/8 A kérdező kommentje:
Persze, a buli heve tud fura dolgokat hozni. De itt egy kettesben töltött beszélgetésről van szó, érzelmekről...
2014. szept. 10. 10:14
5/8 anonim válasza:
Az alkohol oldja a gátlásokat. Részegen is képes vagy hazudni, hülyeségeket beszélni. De lehetsz őszinte is. Csak kamu, hogy a részeg ember őszinte. Kifogás, valójában könnyebb a részegségre fogni a dolgokat. Holott nem mentség semmire.
6/8 anonim válasza:
Könnyebben kicsúszik az igazság, mond fura dolgot az ember. De a részeg embernek más az értékrendje. Lehet részegen azt érzem, hogy szeretem, és ő a legjobb pasi, de józanul látom, hogy csúnya, és egy se.gfej... Annyi lehet, hogy a jelenlegi lélekállapotot jól jellemzi, akkor és ott azt érzi, de ez még nem jelent semmit. Még az se, hogy "ezt józanul is érzem!!!". Nem biztos. Lehet igen, de nem tuti.
7/8 anonim válasza:
Én részegen is szoktam hazudni, ha úgy van, bár tény, hogy más jellegű hazugságok ezek, és ritkábbak.
8/8 anonim válasza:
Én úgy fogalmaznék, mikor talaj részegre iszom magam, kimondom/kimutatom a gondolataimat... ha most épp az jár a fejemben hogy de jó csaj nagyon bejön... akkor ott elmondom/kimutatom, ha épp meg az van a fejemben hogy de egy genny vagy te akkor hazugságokkal feketítem... ergó nem tudok mérlegelni. De valahol a gondolataim kiindulási alapja mindig ugyan az, csak erre míg józan állapotban inkább mérlegel és nem csinál semmit, addig piásan nem mérlegel, és hülyeséget csinál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!