Mennyire megértőek a munkáltatók azzal kapcsolatban, hogy erősen migrénes vagyok, ami bármikor kialakulhat és olyankor lezsibbad a fél oldalam és beszélni sem tudok?
Ha kereskedelemben vagy vendéglátásban dolgozol, akkor azt kell mondanom, hogy semennyire (tapasztalat, én kereskedelemben vagyok, húgom vendéglátásban).
Migrénesek nem vagyunk, viszont menzesz első napján mindketten majd' megdöglünk. Lever a víz, utána fázunk, görcsölünk, remegünk, szédülünk.
Húgomat pl. mosdóba sem akarták kiengedni, hogy tampont cseréljen, mert "sokan vannak". Kb. 3 perc alatt el tudta volna intézni.
Velem majdhogynem üvöltött az üzletvezető, hogy miért ültem le az állvány szélére, hogy képzelem, ez egy munkahely, bla-bla-bla. Ha kimentem a kajáldába és ott ültem le, akkor az volt a baj.
Kolleganőmnek időpontja volt a nőgyógyászhoz, direkt kiírta, hogy arra a napra ne osszák be, erre nem beosztotta az a tetű? És még neki állt feljebb, mikor a csaj mondta, hogy nem tud jönni, mert orvoshoz megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!