Mehetek fogászatra, ha elkaptam egy vírusos betegséget?
Figyelt kérdés
Szabad menni ilyenkor?
Tegnap kezdődött, ma már estére egészen jól vagyok. Mondjuk nagyon drasztikus kór volt, mert két kilót fogytam két nap alatt, úgy fájt mindenem, sajgott kezem, lábam, hátam, még a fogaim is, elhagyott az erőm, estem egész nap össze, és kibírhatatlanan émelygés kísérte az egészet, hogy enni se tudtam.
Valószínű gyökérkezelés lesz.
Attól nem félek, hogy mondjuk fertőznék, vagy lehánynám véletlen az orvost, de nem tudom, hogy ilyenkor a szervezete az embernek hogyan reagál.
szerintetek?
2014. szept. 3. 21:57
1/1 anonim válasza:
Szerintem kérj más időpontot. A gyökérkezelés nem két perc.
Én múltkor vírus nélkül is szinte hánytam a fertőtlenítőtől, amit a gyökérre fújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!