Milyen érzés lehet ha megszúrnak?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy érez valamit az illető vagy egy ideig nem? Esetleg valakinek (sajnos) van tapasztalata ezzel kapcsolatban? Nagyon érdekel a téma.2014. szept. 2. 21:46
1/4 anonim válasza:
Ha megszúrnak??? Most tűvel, vagy mivel? Fejtsd már ki bővebben.
2/4 anonim válasza:
anyám amikor 12 éves voltam leszurt. a karomba állt a kés. milyen érzés volt? égett, csipett , fájt. de abban a pillanatban nem is nagyon fájt mivel az adott szituáció elnyomta a fájdalmat.inkább féltem mint fájt.
3/4 A kérdező kommentje:
Uhh igen... látszik, hogy este van... késsel gondoltam természetesen. Utolsó: Sajnálom a történteket :/
2014. szept. 2. 21:52
4/4 anonim válasza:
Én már véletlen szurtam meg magam nem fáj azonnal hanem pár másodperc után elkezd csípni és égetni majd folyik belőle a vér és mind eközben fáj de h eláll a vérzés akoris fáj egy idejig.De kicsit késöbb már csak érintére lesz érzékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!