Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A THC vizsgálaton meddig...

A THC vizsgálaton meddig mutatják ki a cucot a szervezetből? Külön vizeletből és vérből?

Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 13:40
 1/5 anonim válasza:
Vizeletből kb. 3 hétig, de ha sokat iszol, akkor még addig se, :) vérből tovább, félév azt hiszem, de ebben nem vagyok biztos, hajból és/vagy körömből elég sokáig. De ne szívj és akkor nem kell ilyenen paráznod. :D
2010. jan. 17. 13:59
 2/5 anonim válasza:

Csá.

Vizeletböl asszem pár napig, vagy hétig,

Vérböl állitolag 6 honapig.

De sokan azt mondják csak 3 hónapig.

Sztem nézd meg vikipédián vagy valahol mert mindenki mást fog irni.

Ja és ha attol parázol (mert gondolom nem véletlenül kérdezed) ha valamilyen vizsgálatra egéségügyi vagy valami,

akkor felesleges aggodnod nem fogják kimutatni,

Mer ha cuccot kivizsgálják az nekik 10000 ft.

Ugyhogy nem lesz belöle bajod.

2010. jan. 17. 14:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Verbol en sem tudok pontos adatot mondani, de ha sok zoldseget eszel es keves vagy nulla husit, sok folyadekkal, gyorsabban urul a szervezetbol, vagyis a veredbol is. Ill nekem ezt tanacsolta valaki es bejott. (Vesemedence-gyulladasom volt, mindenkepp kellet vervetel, paraztam a mereg indextol :) ) Amugy direkt THC-re fognak tesztelni (nem talalom a kerdojelet ezen a k.rva laptopon...)
2010. jan. 17. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:
a búgósok nekem csak pisitesztet csináltak meg a spanoknak is és abba a thc 15nap.
2010. máj. 7. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:
csak vizeletet nézünk... kb 18 napig kimutatható.
2010. aug. 23. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!