Üzemorvos ha elküld szakorvosokhoz, laborba akkor az eredményig nem dolgozhatok?
Biztos, hogy elküld laborba?
Általában csak kérdeznek és a nőgyógyászat, tüdőszűrés érdekli őket, a meglévő gyógyszerek, betegségek, kezelések (de ez csak kérdés szinten) és a látást szokták vizsgálni.
Nekem soha az életben nem kért még üzemorvos laboreredményt.
Bocsánat, pontosítok.
Szakorvosi vizsgálatokat kérhet, ha a munkakörhöz szükséges, de pl. engem elzavart pszichológushoz, hogy adja áldását, mert koncentrációt, nagy szellemi terhelést igénylő, emberek életét is veszélyeztető munkavégzésre az alkalmassághoz kellett igazolás. Munkatársamat ugyan erre a jogosultságra csak nőgyógyászhoz zavarta el. Nem is értettem ezt.
Ja értem.
Hát, amit leírtál, azt tényleg jó lenne kideríteni, mi okozza, de annyi dolog lehet, hogy ez leginkább a te érdeked. A munkáddal a dignózis még összeférhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!