Apámnak lassan 3éve stroke-ja volt és azóta teljesen más ember lett. Mit tegyek?
ugyanez van az én apámmal. neki 1 éve volt strokeja de ő sohase dohányzott. mondjuk előtte is stresszes volt, sajnos elég komoly anyagi gondjaink vannak már egy ideje, de ennek ellenére mindig könnyed és vicces kedvű volt, sokat poénkodott.
de amióta kikerült a kórházból anyámmal kb csak ordibálni tud már, ok nélkül kapja fel a vizet szinte mindenre, nincs semmihez türelme és ha nem ért valamit elsőre egyből ordibálni kezd. velem próbálja visszafogni magát (én vagyok úgymond a "pici lánya" [20 évesen]) de van hogy velem is felemeli a hangját.
szerencsére nem járt bénulással vagy egyéb következménnyel, az orvosok szerint teljesen felépült, de az egész család látja és érzi, hogy már nem ugyanaz az ember
néha-néha előbukkan a régi énje, de az nagyon ritka
Iszonyú betegség ez a stroke!
Gyors gyógyulásra ne számíts... A lassú meg olyan lassú, hogy véget ér az élet...
Egyre több ember szenved ettől - no meg az egész családja!
Nagyon-nagyon fontos a gyors és szakszerű beavatkozás! Minden perc számít - szó szerint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!