Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek fejfájás ellen?

Mit tegyek fejfájás ellen?

Figyelt kérdés

Főként nappal szokott fájni és estére elmúlik, vettek tőlem vért, de minden rendben van.

Lehet azzal összefüggésben hogy nappal fáradt is vagyok és este pedig felélénkülök? Illetve még az is biztos közrejátszik hogy sokat stresszelek.

18/F

2014. aug. 31. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:

A szorongás okozhatja a fejfájásod. A fáradtságot is az okozza minden bizonnyal.

Ne stresszelj!

Tanulj meg lazítani, jógával, meditációval, de akár a nyugtató zene is segíthet.

2014. aug. 31. 19:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Előfordulhat hogy a gerinced okozza. Vizsgáltasd ki, főleg a nyakcsigolyákat.
2014. aug. 31. 20:54
 3/4 anonim válasza:
Próbálj meg többet aludni és igyál sokat!
2014. szept. 18. 12:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Én tegnap gyógyszer és jégkocka híján fagyasztott virslivel próbálkoztam fejfájás ellen - sikerrel. A homlokomra, a szemem fölé és a halántékomra is helyeztem őket egy kicsit, és tényleg hmarosan el is múlt a fájdalom.
2015. jún. 14. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!