Kiment a bokám. Tegnap éjjel. Mit tehetnék vele? Alig birok lábra állni és kicsit meg van dagadva.
Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 11:11
2/8 anonim válasza:
11:17 vagyok
Addig rakj rá valami vizes ruhát vagy jeget. De jobb lenne ha orvoshoz mennél!
3/8 A kérdező kommentje:
De tuti nincs eltörve. Mert rátudok állni csak fáj.
2010. jan. 17. 11:19
5/8 anonim válasza:
Ecetes-vizes borogatás, lehúzza gyorsan, bár egy kicsit büdös lesz. Utána kend be sportkrémmel. Fáslizd be és pihentesd 1-2 napot, úgy hamarabb helyre jön.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Ha mégsem javulna akkor megyek el orvoshoz
2010. jan. 17. 11:27
7/8 anonim válasza:
Sztem menj orvoshoz mert akár részleges szakadás is lehet. Az orvos tutira megmondja.
8/8 anonim válasza:
Velem is ez történt szeptember második tesi óráján. Amikor sétáltam akkor csak kicsit fájt,viszont ha nem mozgattam,akkor iszonyúan fájt az ecetes borogatás ellenére is.Kiderült hogy részleges ínszalag szakadás. 5 hétig viseltem egy rögzítőt nappal és nem tesizhettem. Viszont továbbra is úszni jártam és a rőgzítőt csak az látta ,akinek megmuttattam,mert kívülről nem látszott.Miután levehettem újra tesiztem és azóta sincs semmi bajom vele.Szóval szerintem menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!