Sokat eszem és megnőtt a hasam, annak ellenére, hogy eléggé vékony vagyok. A sok evéstől van? Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Mindig is vékony voltam,és akármennyit ettem nem híztam.
Mostanában is sokat eszem, de csak a hasam 'hízott'meg egy kicsit. Legalábbis kicsit hájasabb,de olyan mintha meglenne puffadva, eléggé kiálló is,nagy kerek,kemény.
Mivel olyan vékony,magas vagyok,elég hülyén néz ki és aggódom emiatt.
Anyum azt mondta,hogy szerinte attól nagyobb most a hasam,mert mostanában sokat ettem egyszerre, nem pedig keveset sokszor és emiatt úgymond 'kitágult'a gyomrom és hozzászokott ehhez, most pedig azért olyan megereszkedett,kidülledt kerek.
Ilyen létezik,vagy más bajom van ? :S 17l
2014. aug. 30. 23:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!