SEGÍTSETEK KÉRLEK! Valami nem stimmel a torkommal. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2013. októberében kivették a torokmandulámat. Nekem mindig begyulladt évente 3x is a mandulám. Az orvos azt mondta a bal oldali nagyon csúnya volt alig lehetett kiműteni. A műtét óta gyakran éreztem olyat hogy mintha megint begyulladna a mandulám egy oldalt. Ez a bal oldalira vonatkozik. Bár napja lázas voltam kicsit és fájt a torkom is. Most este észrevettem hogy a bal oldali mandulám helyén egy kis lyuk lett ami egyre nagyobb csak. Nagyon nagy a baj? Mi lehet ez? Holnap azonnal elmegyek a kórházba megnézetni, de mégis valaki tudja hogy ez mit jelent és mi a baj mert nagyon meg vagyok ijedve.2014. aug. 29. 23:44
1/4 anonim válasza:
Hát ha lázas voltál nagy valószínűséggel megint begyulladt
De holnap a kórházba úgyis megmondjak, hogy mi ez pontosan és nem lesz holnapra rosszabb úgyhogy próbálj ne stresszelni.
Tudom könnyű mondani ezt de ha egyfolytában ezen kattog az agyad csak idegesebb leszel
2/4 A kérdező kommentje:
Azért vagyok ilyen ideges mert nem dudorodik semmi se hanem mintha kimarta volna valami és a helyén egy mély és egyre nagyobb lyuk jelentkezik. Amiről még soha nem hallottam.
2014. aug. 30. 00:18
3/4 anonim válasza:
Hát ez tényleg furcsa de csak nem lesz holnapra rosszabb és a doki tudni fogja, hogy mi ez és akkor kezel is.
Remélem rendbe jon a torkod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!