Van egy friss ajak piercingem és azt hiszem be gyulladt. Valami segítség?
Figyelt kérdés
Ajak piercinget szúrtam magamnak persze oda figyeltem a fertőtlenítésre de először egy talpas piercinget tettem bele amit ráadásul kinaiban vettem de fel sértette az ajkam kívülről és belülről és kívülről is nagyon fájt és gennyesedet és piszkosul fel dagadt. Alig volt benne 2 éjszakát és és egy nappalt addig bírtam és délelőtt azonnal vettem egy patko alakú pct amit be raktam estére majdnem teljesen le is ment a dagadas de még fáj és genyezik kenegetem bepantenes kenőcsel és vodkával is fertotlenitgetem de nem múlik. Vlmi ötlet hogy hogy múlhat a gyulladás? Minél hamarabb!2014. aug. 28. 16:30
1/1 anonim válasza:
Mondjuk normális fertőtlenítőt kéne használni (pl betadine) és nem kenőccsel rohasztani egy amúgy is váladékozó sebet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!