Nálam a marihuána szívása egyenlő egy pánikrohammal, vagy ilyennek kell lennie, csak nem bírom az érzést?
Régebben sokat próbálgattam ezt a dolgot, nálam a hatása:
Nem érzem a lábamat, belső remegés, hideg végtagok, furcsa érzés a végtagjaimban, nem bírok egy helyben maradni, izzadok, wc-re kell mennem, remegek, egyedül akarok lenni, magamba énekelgetek, röhögcsélek, muszáj leülnöm, előfordult már nyomás érzés a mellkasomban, légszomj, paranoia: Jött előttem, mögöttem is egy ember és azt hittem el akarnak kapni.
Hogy mit élsz át az sok mindentől függ.
1. Mivel nálunk a marihuána illegális és csak dílerektől lehet beszerezni akik (nem akarok senkinek a lelkébe gázolni, de) bűnözők. Őket csak a haszon érdekli és sokszor ha a cuccuk nem bizonyul elég ütősnek akkor feltúrbózzák mindenféle vegyszerekkel, hogy a használó erősebbnek higgye.
2. Tegyük fel, hogy tiszta cuccot vettél. Tudni kell, hogy alapvetően kétféle cannabist szívnak: cannabis indica-t és cannabis sativa-t, vagy leggyakrabban ezek keverékéből termesztett hibrideket. A fű két fő alkotóeleme a THC és a CBD. A thc tudatmódosító, a cbd erősen nyugtató hatású. Az indica vagy indica domináns hibridek magas cbd tartalmúak ezért általában a hatása alatt nagyon nyugodt az ember, ritkán okoz pánikrohamot, a túlszívás inkább akaratlan elalváshoz vezet. Ezzel szemben a sativa és a sativa domináns hibridek alacsony cbd tartalmúak ezért a tudatmodosult állapotot nem feltétlenül nyugodt állapotban éled át, nem punnyadsz be és be is parázhatsz tőle. Ezeket szem előtt tartva ha te parázós vagy akkor a sativa szóba sem jöhet. De mivel nálunk nem sétálhatsz be a coffee shopba egy hosszú listáról választani, hanem azt kapod ami éppen van az emberednek, és ő persze annak nevezi aminek te hallani akarod. Sokan dobálóznak hangzatos nevekkel, hogy whitewidow, meg orange bud, afgan kush, stb, ezeket felejtsd el, kamu, ez nem hollandia. Amit kapsz az ismeretlen eredetű Magyarországon termesztett fű.
3. A fű igenis felerősítheti az aktuális érzelmeket ezért csak stabil mentális és érzelmi állapotban szabad szívni (főleg a sativát).
4. A fű valóban felerősítheti és felszínre hozhatja a lappangó vagy kezdeti stádiumban lévő mentális nyavajákat. Ez persze nem egyszeri alkalom után történik, hanem, a rendszeres használatból. Pl valaki pánikrohamot kap a fűtől vagy paranoid gondolatai vannak, és ahelyett, hogy leállna, újra és újra szív és az újra és újra átélt pánikroham, vagy paranoid téveszmék annyira a személyiség részévé vállnak, hogy előbb utóbb gyógyszerezni kell az illetőt. Aki skizofréniára hajlamos az pánikrohamok nélkül is beteggé válhat tőle.
5. Valakinek egyszerűen nem jön be az az érzés amit a fű okoz. Van aki meg a piát nem szereti. Ha nem jó nem kell erőltetni.
Én is így voltam eleinte. Van néhány tippem, ami nekem segített:
1. Ne igyál alkoholt előtte, mert a zöld egy olyan lelkiállapotba juttat, amiben eleinte nagyon sokat kell gondolkoznod, amig a végére nem jársz a gondalatidnak, és rájössz, hogy nincs mitől félned. Aztán már csak a főgondolatodra koncentrálsz minden pszihikai erőddel, és nem félsz semmitől.
2.A nyugott kornyezet segít, és az ha elvonulsz mindjárt olyan helyre, ahol nem érzed, hogy meg kell felelned másoknak, mert ebben az állapotban rájössz, hogy ez a mi mostani társadalmunkban lehetetlen. Mindenkinek vannak előítéletei, és mindenki keresi a rosszat a másikban.
3. Nasi, és folyadék legyen kéznél. És ha félsz hogy elfelejted holnapra a gondolataid, írd le, másnap olvasva nemfog hülyeségnek tüni mint az alkoholmámoros irományok. A legközelebbi alkalomal innen folytathatod az elmélkedést.
4. Hetente maximum egyszer lépj ebbe az elmeállapotba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!