Honnan tudom, hogy a szívem szúr, vagy a tüdőm?
Tegnap óta néha néha belenyilal ilyen szúrós érzés, én eddi gazt hittem a szívem szúr, de ma már nem vagyok benne biztos.
Miből tudnék rájönni, hogy melyik?
És ha a tüdőm az, akkor mi lehet az oka?
Az előző 2 válaszolónak üzenném, hogy a bordába nem nyilal fájdalom és igen is szúrhat a szív.
Ne haragudj, nem tudok hasznos választ adni. Szerintem a szívedből jöhet a szúró érzés. Ennek okát nem tudom.
Ha már kellemetlenné válik akkor orvoshoz kell fordulni!
Ha erős belégzéskor fokozódik a fájdalom, akkor tüdő (pontosabban mellhártya, mert a tüdőben nincsenek fájdalomérző idegek).
Ha bizonyos mozgásokkor erősödik a fájdalom, akkor valamelyik izom húzódhatott meg a törzseden.
Ha inkább égető érzés, és fekvéskor erősödik, akkor gyomor.
Ha ezek egyike sem, akkor lehet, hogy a szíved.
Köszi az értelmes és segítő válaszokat. Aki meg nem tud értelmeset mondani, minek pazarolja a betüket?
Akkor valószínűleg tényleg az lesz, hogy rosszúl vehettem levegőt, vagy ilyesmi. Most már nem annyira kellemetlen, csak picit. Köszi. Megnyugodtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!