Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Honnan tudom, hogy a szívem...

Honnan tudom, hogy a szívem szúr, vagy a tüdőm?

Figyelt kérdés

Tegnap óta néha néha belenyilal ilyen szúrós érzés, én eddi gazt hittem a szívem szúr, de ma már nem vagyok benne biztos.

Miből tudnék rájönni, hogy melyik?

És ha a tüdőm az, akkor mi lehet az oka?

2010. jan. 16. 16:13
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Inkább az oldalbordádba nyillal bele.
2010. jan. 16. 16:16
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Onnan, hogy a szived nem tud szúrni.
2010. jan. 16. 17:01
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Az előző 2 válaszolónak üzenném, hogy a bordába nem nyilal fájdalom és igen is szúrhat a szív.

Ne haragudj, nem tudok hasznos választ adni. Szerintem a szívedből jöhet a szúró érzés. Ennek okát nem tudom.

Ha már kellemetlenné válik akkor orvoshoz kell fordulni!

2010. jan. 16. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha erős belégzéskor fokozódik a fájdalom, akkor tüdő (pontosabban mellhártya, mert a tüdőben nincsenek fájdalomérző idegek).

Ha bizonyos mozgásokkor erősödik a fájdalom, akkor valamelyik izom húzódhatott meg a törzseden.

Ha inkább égető érzés, és fekvéskor erősödik, akkor gyomor.

Ha ezek egyike sem, akkor lehet, hogy a szíved.

2010. jan. 16. 22:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg rosszul vetted a levegőt és beszorult, elég kellemetlen szúró érzést tud kiváltani légzéskor, de egy idő után elmúlik magától.
2010. jan. 17. 12:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes és segítő válaszokat. Aki meg nem tud értelmeset mondani, minek pazarolja a betüket?

Akkor valószínűleg tényleg az lesz, hogy rosszúl vehettem levegőt, vagy ilyesmi. Most már nem annyira kellemetlen, csak picit. Köszi. Megnyugodtam :)

2010. jan. 17. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!