Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bejelentkeztem egy masszőrhöz,...

Bejelentkeztem egy masszőrhöz, de nem árulta el, mennyi lesz, csak hogy személyesen megbeszéljük. Milyen tarifára számítsak?

Figyelt kérdés
2008. aug. 7. 11:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem kevés ha nem akarta elmondani. Ha meg ott állsz vele szemben, akkor úgyis cikinek tartanád ha nem vennéd igénybe. Vagy egyénileg szab árat, ez is lehet. Én voltam egy fél órás svédmasszázson egy gyógyfürdőben, az 3 ezer volt, igaz az ilyen helyeken mindig drágább. Van egy barátnőm aki pedig ** energia testmasszázst csinál, az pedig kb.2,5-3 órás, 12 ezer. Milyen masszázsra jelentkeztél be?

Egyébként ha én felhívok egy masszőrt és nem mond árat, akkor el sem megyek, keresek másikat.

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2008. aug. 7. 12:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Már egyszer masszírozott (Jártam tb-s kezelésre) és ott nagyon jó volt, ezért kértem el a számát. Aztán ma hívtam hogy egy hátmasszázs lenne. Szerinted ciki, ha holnap nagyon durva árat mond (mondjuk ötezer felett) és megmondom, hogy ezt sajnos nem tudom kifizetni? Amúgy elvből sem fizetnék ilyen sokat érte.
2008. aug. 7. 13:31
 3/9 anonim ***** válasza:
48%

Huhh az elég ciki, ha a már megkapott szolgáltatásért nem fizetsz, csak mert sokallod, sőt mitöbb sztem törvénytelen is. Én a tb-s gyógymasszőrömnél magánban 4e-t fizetek. Ez egyórás teljes test. És ez viszonylag drága. Voltam már 2ezerért is máshol, de thai masszázson 10e-t is, ami ugyan tényleg durva élmény volt, de ez már nagyon a top árkategória.

A nem ciki megoldás: hívd fel, hogy apukád, rokonod, barátnőd stb is szerte elmenni hozzá masszázsra és megkért, hogy kérdezd meg milyen típusú (teljes, részleges hát, tapl, kéz stb) masszázst csinál és mellékesen kérdezz rá, hogy ezeket mennyiért. Így megtudsz egy kb árat és ha nagyon durva legfeljebb lemondod, mert lázas lettél, vagy megjött a vérzésed stb.

2008. aug. 7. 14:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első hozzászóló vagyok. Gondolom úgy érted, hogy masszázs előtt kérdezed meg az árat. Ez nem ciki, ha sokallod, megfordulsz és mész haza. Én mondjuk erősködtem volna hogy mondja meg a telefonban, de ha már így történt ez van. Esetleg felhívhatod újra, és kérdezz rá, legyen egyenes ember. Egy hátmasszázsért nem fog szerintem 5 ezret elkérni.
2008. aug. 7. 14:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Megint én vagyok, az első hozzászóló, a másik hozzászólónak üzenem, hogy szerintem nem kell hazudni, miért nem lehet őszíntén nemet mondani, vagy rálérdezni az árra??? Ez üzlet, és ő a vendég.
2008. aug. 7. 14:51
 6/9 anonim ***** válasza:
48%

Ha a kérdező elfelejtett rákérdezni és cikinek érzi a dolgot, kényelmetlen számára, mivel a masszőr egyébként a tb-s kezelője... miért ne lehete egy apró apró füllentéssel elinézni az egészet? Sztem kizárt, hogy 5ezer körüli árakat mond, így legalább a kérdező sem stresszeli végig az egészet.

Van akinek ez ciki, hogy másodszorra is telefonáljon: "Ja bocsi elfelejtettem megkérdezni mennyit is kell fizetnem? Mert ha sok akkor inkább felejtsük el." Én sem tenném, főleg ha utána mehetnék hozzá tb-s kezelésre...

2008. aug. 7. 14:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kellene hazudni, legalábbis teljesen felesleges, mert ha a masszőrnek van egy viszonylag fejlett emberismerete (márpedig valószínűleg van, ha egész nap emberekkel foglalkozik), akkor simán levágja, hogy kamu a sztori a kezelésről érdeklődő nagybácsiról, testvérről, főleg akkor, ha esetleg magas árat mond és valamilyen oknál fogva te egy napon belül lemondod. Ez elég átlátszó és szerintem sokkal égőbb, mint ha egyenesen rákérdezel az árra. Arról ne is beszéljünk, hogy nagy valószínűség szerint maszekban csinálja az egészet, számlát nem biztos hogy ad, ennek megfelelően az árképzése is lehet egyénfüggő, például mondhatja, hogy vadidegen embernek 5000 forintért csinálja meg, neked viszont csak 3000ért, mert tb-s alapon is jársz hozzá, visszatérő vendég vagy, esetleg kedvel is.

Ha ezt a "Majd személyesen megbeszéljük!" mondatot kedvesen mondta, akkor valószínűleg arról van szó, hogy keveset akar kérni, szívélyes hozzád, vagy a másik megoldás pedig, hogy éppen mondjuk egy másik ügyfél előtt beszélt, aki előtt nem igazán akarta felfedni, hogy téged mennyiért is vállal.

Ha nem akarsz tanulópénzt fizetni és nem szeretnél meglepődni, akkor mindenképpen hívd fel még egyszer, meg kell, hogy mondja az árat és ha sokat mond (és tudsz olcsóbban), akkor nyugodtan mondd vissza. Szerintem sokkal nagyobb "gáz" úgy nyújtani szolgáltatást, hogy előtte nem világosítom fel az ügyfelet az árakról, mint visszalépni egy masszázstól.

Nem hiszem, hogy a masszőröd szívesen menne úgy el fodrászhoz, hogy nincs tisztában azzal, hogy 4000-ért vágják le a haját, vagy 14000-ért, merthogy mindkettő teljesen normális, csak szalon és fodrászfüggő.

2008. aug. 7. 15:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kis kiegészítés: már nem járok tb kezelésre, tehát ott nem fogunk többet találkozni, illetve természetesen úgy gondoltam, hogy a masszázs előtt kérdezek rá az árra, és ha sokat mond, akkor megmondom, hogy sajnos ez nekem nem fér bele. Nem pedig masszázs után akarok vele veszekedni. Azt hiszem az egyenes út a legtisztább.
2008. aug. 7. 17:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezt már velem is csinálták. Ő szolgáltat. Ha nem hajlandó megmondani, mennyibe kerül a szolgáltatása, nem szabad igénybe venni, már csak tanító-nevelő célzattal is.
2008. aug. 7. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!