Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hullik a hajam,19 éves F...

Hullik a hajam,19 éves F vagyok, mitől lehet? (Folyt. )

Figyelt kérdés

Se apukámnak, se a nagypapámnak nem hullik egyik ágról sem, legalábbis nem ennyi idősen.. mostanra már a homlokuknál kicsit meglátszik, de alig. Nekem is ott hullik a homlokom két oldalán, de már most rosszabb mint a nagyfaternak és fogalmam sincs mitől lehet.

Nincs rossz fogam, talán a stressz, na de már ennyi idősen?? Oh, majdnem elfelejtettem.. egész életemben vashiányos voltam, sokan mondták amiatt, de akkor miért csak most?? eddig miért nem hullott ha eddig is vashiányom volt?? Úgyhogy kicsit most aggaszt( még több stressz:) ), egyébként a fejem többi részén dús a hajam.

Hallottam a Bánfi termékekről meg a nizoral-ról, de a kérdésem az, hogy esetleg csak megállítani tudom a hajhullást, vagy lehetséges az is hogy visszanő a hajam? :(

2010. jan. 15. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem édesapám használta a Bánfi hajszeszt, kb 50 éve korától, mert nagyon kopaszodott, Most 76 éves, és mindenhol van haja. Kúraszerűen alkalmazta. Próbáld meg, meg egyél vasat.
2010. jan. 15. 21:26
 2/10 anonim ***** válasza:
szia!szedjél valami vasat! amugy a bánfi nagyon jó nem csak megállítja hanem vissza is növeszti :) én 17/L vagyok és eléggé hullott a hajam aztán szeptembertöl használok bánfi hajszeszt és nem hullik csak minimálisan és tök sok babahajam nőtt arrót nem is beszélve h gyorsabban is nő! :)
2010. jan. 15. 21:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Probald ki a Dercos sampont a Vichytol, kifejeztetten hajhullasra van
2010. jan. 15. 21:32
 4/10 A kérdező kommentje:

Oh, hát tök jó fejek vagytok, kipróbálom a bánfit, de a 3. kommentelőt sem hagyom cserben és ígérem ha nem válik be akkor átpártolok a vichy-hez :)

köszönöm a gyors válaszokat :) szép napot/ estét!

2010. jan. 15. 21:38
 5/10 anonim ***** válasza:

A Nizoral tudtommal korpásodásra való. Bocs, ha tévedek, de én arra használom.

Egyébként van egy 24 éves ismerősöm és szegény már tök kopasz.:S

2010. jan. 15. 21:48
 6/10 anonim ***** válasza:
miaz bánfi? írjátok le lécci hol lehet olyat venni meg miaz pontosan!! én 23 vagyok de nekem is hullik.bár én elég régóta zselézem a hajam, talán attól lehet.. :S
2010. jan. 15. 21:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Bánfi sampont és hajszeszt lehet venni patikában..de én hipermarketben szoktam venni..mert ott sokkal olcsóbb mint a patikában ott majdnem duplája... a hipermarketben 1000-1200 ből kijön a sampon+szesz ! Patikában1800-2000ft kb.( Amugy nekem is bevált!)
2010. jan. 31. 09:45
 8/10 anonim válasza:

Kedves Kérdező,

saját megfogalmazásom helyett most idemásolnék néhány fontos dolgot, amit ha komolyan megfontolsz, teljes bizonyossággal segítségedre lesz:

Betegségek lelki oka

Mára már elfogadott, hogy a betegségek kialakulásában jelentős szerepe van a lelki okoknak. Ha egy lelki problémát huzamosabb ideig nem tudunk megoldani, akkor az áttevődhet életünk másik síkjára, a fizikai síkra, ahol betegségként, esetleg balesetként realizálódik.

A megjelenő tünetek csak a probléma felszínét jelzik, így azok "gyógyítása", kezelése nem megoldás! Valódi eredményt csak akkor érhetünk el, ha feltárjuk a betegség kialakulásában szerepet játszó lelki okokat és azokat megoldva jutunk el a teljes gyógyuláshoz.

Írd meg, hogy melyik betegség lelki okára vagy kíváncsi, és mi segítünk megfejteni azt!

Ha lehet, akkor ne csak a betegség nevét add meg, hanem írd meg, hogy

* Milyen tünetei vannak?

* Hogyan hatott az életedre?

* Milyen életesemény történt a kialakulása előtt - körül?

Ezek mind segítenek majd, hogy közösen megfejtsük a betegséged jelentését és megtaláljuk a gyógyuláshoz vezető lelki utat, önismereti gyakorlatokat!

(Forrás: [link] )

Thorwald Dethlefsen, Rüdeger Dahlke és Kurt Tepperwein sikeres természetgyógyászok könyveit, melyeket már e-könyv formában is megtalálsz a neten.

Hajhullás: Érzelmi jelentése

Hajhullás lehet tünete bizonyos lelki gondoknak; ha elveszíted a kontrollt saját életed felett, feladod szabadságod, és személyiséged alárendeled valakinek. De utalhat arra is, hogy ragaszkodsz a múltadhoz, nem tudsz úrrá lenni rajta.

Mit tehetsz?

Rendezd gondolataidat és változtass! Oldd fel a félelmeidet. Beszéld meg magaddal a problémáidat. Erőstsd életenergiáidat pozitív események, emlékképek felidézésével. Engedj utat lelki fejlődésednek és ne félj a változásoktól! Keress fel egy hajgyógyászt, aki megmondja, hogy szervi, vagy érzelmi háttere lehet a betegségnek. De addig is iktass be étrendedbe folsavat, béta-karotint, szilíciumot, és biotint, ami a haj fehérjeképződésben játszik szerepet. A hajnövekedést segítő ételek: kombucha, olívaolaj, hagyma, csalán, zsálya, szezámolaj, bojtorján.

(forrás: [link] )

Egyéb jelentései: félelem a felelősségtől, a felelősségmentes csecsemőkor visszavágyása tudat alatt, önállóság elvesztése, elnyomott-alárendelt társas és/vagy családi viszony, motiválatlanság...

Remélem, tudtam segíteni.

Szeretettel: P.

2010. jan. 31. 12:26
 9/10 anonim válasza:

P. vagyok, elnézést, hiányosan írtam le az egyik mondatot:

"Thorwald Dethlefsen, Rüdeger Dahlke és Kurt Tepperwein sikeres természetgyógyászok könyveit, melyeket már e-könyv formában is megtalálsz a neten."

A lényeg kimaradt, éspedig az, hogy AJÁNLOM figyelmedbe ezeket az írókat és könyveiket.

Szeretettel: P.

2010. jan. 31. 12:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Kicsit megkésve, de köszönöm, sokat segítettél!
2010. febr. 4. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!