Mit tegyek ha elég gyakran vannak hőhullámjaim?
Figyelt kérdés
Nagyon kellemetlen,semmiből semmi bepirosodok,nagyon melegem lesz,rosszul szoktam lenni. Ez az egész általában 2-3 percig szokott tartani.2014. aug. 24. 10:05
1/5 anonim válasza:
Kérjél a gyógyszertárban változokori hőhullámra gyógynövény készítményt. Nagyon sokféle van már. A rosszul létet is megszüntetik.
2/5 A kérdező kommentje:
Nembaj h még csak 17 éves vagyok?
2014. aug. 24. 15:39
3/5 anonim válasza:
:-D Akkor ne kérj semmit! Hormonális az egész. Valamikor, amikor majd teljesen beáll a ciklusod elmúlik.
De ha nagyon zavar, menj el a nőgyógyászhoz.
4/5 A kérdező kommentje:
Ok :)
Sokszor fiúk társaságában fordul elő ez az egész,ilyenkor zavarban szoktam lenni .. :D remélem majd ez idővel elmúlik :D
2014. aug. 26. 15:25
5/5 anonim válasza:
Biztos elmúlik. Ne aggódj miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!