Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől viszkethet a fülem már...

Mitől viszkethet a fülem már hónapok óta?

Figyelt kérdés

Többször is bekentem babaolajjal, mert olyan, mintha ki lenne száradva, de az sem használt. Volt olyan, hogy másnapra ismét ki volt száradva teljesen, holott máskor még a következő nap is lehetett érezni benne az olajat.

Csepegtettünk bele kövirózsát is, akkor jó volt egy pár napig.

Meg mostanában fáj is egy kicsit, amikor meg akarom vakarni, a kövi rózsa ismét segített, de ugyan úgy viszket továbbra is.

Forduljak fülészetre, vagy van ötletetek mit kezdhetnék vele?

2014. aug. 20. 13:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Én már inkább megmutatnám orvosnak.
2014. aug. 20. 13:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz!
2014. aug. 20. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 9 éve (!) viszket,az orvosok sem tudják az okát.Kaptam rá fülcseppet,gyógyszert,kenőcsöt,parafinolajat...semmit nem ér. A bőrgyógyász meg nem talált semmit.
2014. aug. 24. 06:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Oh, az nem jó:( Mondjuk anyával már beszéltem róla, és majd a valamelyik nap megyek orvoshoz...aztán ha olyan cuccot adnak rá ami jó, akkor majd megírom neked is :)
2014. aug. 25. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!