Milyen volt a mai napod? Különösen jó, szép, örömteli, szomorú, semmilyen?
Fölkeltem fél 6kor, lementem a kutyusommal, aztán elmentem dolgozni. Elég sok munkánk volt, de egy nagyon családias cégnél dolgozom, szóval jól elszórakoztunk közben:)
Aztán hazafelé ideges voltam a hülye sztájk miatt, de végül rájöttem, hogy attól nem lesz jobb. Becsuktam a szemem, és hallgattam az ABBA-tól a Chiquita-t, meg a Winner takes it all-t:)
Most meg megyek aludni, mert holnap is korán kell kelni.
Ahogy a Nagypapám mondta régen:
Szép álmokat, rózsás csókokat:)
a szokásos rohanás. gyerekkel a nyakamon. pelust cseréli meg alig bírtam, nem volt olyan hely...
amin kiakadtam, a lidl-ben a nagyobbik gyerekre 84 éves) rájött a pisilhetnék. nem voltak hajlandóak elvinni a személyzeti wc-re, kiküldtek minket az utcára!! hozzáteszem, nem vagyunk szegények, nem szakadt a ruhánk, nem neveletlenek a gyerekek, fehérbőrűek vagyunk, tehát nem a higiénia, nem a beszédstílusunk és nem a hovatartozásunk volt a gond. szuper világ a miénk! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!