Már kb 1 hete be van gyulladva a fülem, most miért zöld szinű a genny?
Figyelt kérdés
eleinte csak kicsit meg volt dagadva, és iszonyúan fájt, aztán 5. nap után elkezdtem rá gyógyszert szedni. fájdalomcsillapítót. mivel Ausztriában vagyok, ezért orvoshoz nem tudtam elmenni, egy idő után elkezdett gennyes váladék jönni belőlle, anyuék azt mondták, fülgyertyáztunk, és anyuék mondták hogy tegyek bele vattát hogy ne fújja meg a szél. Tettem is és azóta is teszek hogy melegen tartsa. aztán most, így körülbelül 1 hét után elkezdett zöld színű genny jönni belőlle, ez jelent valamit?2014. aug. 19. 10:45
1/3 anonim válasza:
Ausztriában nincs fülészorvos? Éppen affelé tartasz, hogy szét fogja a genny enni a belső füledet. Haladsz a megsüketülés felé komótosan.
2/3 A kérdező kommentje:
nincsen olyan kártyám ami kell hozzá mert nem hoztuk ki, de amúgy szórakozol velem?:D
2014. aug. 19. 11:03
3/3 anonim válasza:
Nem, nem szórakozok. Ha genny jön a fülből, az belülről jön. Fertőzés van és az termeli. Nem fog magától elmúlni. Komoly gyógyszer és kezelés kell ahhoz, hogy rendbe jöjjön.
Tudom, külföldön nagyon drága az orvos. De vannak bajok, amiket nem tudsz otthon megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!