Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A vakok halal kozeli elmenyben...

A vakok halal kozeli elmenyben kepesek latni?

Figyelt kérdés
Hogyha barmit tudsz a temarol,kerlek fejtsd ki boven.Nagyon-nagyon koszonom :)
2010. jan. 14. 18:47
 1/3 anonim ***** válasza:
a halál közeli élményben az ember nem konkrétan egy komplett filmet lát. legtöbbször csak fényeket, és árnyakat. és erre a vakok is képesek. ezeket az agy generálja, és a szemnek nincsen hozzá sok köze.
2010. jan. 14. 23:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Itt egy vak nő beszámolója a youtube-on: http://www.youtube.com/watch?v=rvk5AsaUlWk
2010. jan. 15. 10:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia:) Én egy vak lány vagyok (beszélő számítógép segítségével írok) és nekem már többször volt halálközeli élményem (a vakságból kifolyólag), de nem láttam akkor sem. Már sokszor volt, hogy majdnem elütött az autó, már lógtam egy aknában is (mert a munkások elfelejtették elkeríteni, én meg nagy slunggal mentem, a botom elkerülte a lyukat, így én nem észleltem és beleléptem.... Még szerencse, hogy a munkások odaugrottak és kihúztak... Ez igencsak megijesztett, de nem láttam ettől még.
2010. jan. 18. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!