Ha valaki szájfájós az csókolozhat gond nélkül?
Figyelt kérdés
Ne essen félreértés, nem herpeszről van szó. Az egyik ismerösöm miatt tettem fel a kérdést,mert ha valaki után például iszik kijön a száján valami, néha nagyon csúnya bőrelváltozás.2010. jan. 14. 16:42
1/3 anonim válasza:
szájpenész.
Nekem gyakran előjön, de szerencsére nem vagyok "allergiás" a páromra :)
Egyébként vannak olyanok akik egész életükben nem csókolózhatnak, mert különben azonnal kijön ez a valami
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod.
2010. jan. 16. 18:51
3/3 anonim válasza:
Én herpeszre voltam hajlamos,majd összejöttem egy sráccal,akinek herpesze sose volt,csak aftája..Most már olyanom is van..Csók nélkül nem tudnám leélni az életem az egyszer biztos.De ha valakit megszok az ember szervezete,akkor nincs ezzel gond,csak 1x-2x.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!