Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bárki kiválthat egy receptet?

Bárki kiválthat egy receptet?

Figyelt kérdés
Pl. ha miskolcon A-nak akkor szegeden kiválthatja B?
2010. jan. 14. 16:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak alá kell írja a beteg is akinek viszed a gyógyszert.
2010. jan. 14. 16:27
 2/15 anonim ***** válasza:
igen, igaza van az elsőnek. alá kell írni az új recepteket már a betegnek is, nem csak a kiváltó személynek.
2010. jan. 14. 16:29
 3/15 A kérdező kommentje:
és anélkül nem? de az amúgy is hülyeség, bárki odahamisíthat egy aláírást...
2010. jan. 14. 16:32
 4/15 anonim ***** válasza:
B rahamisitja A alairasat is (senki nem kerdezi soha) vagy A elörealirja és mar alirva adja oda B-nek
2010. jan. 14. 16:39
 5/15 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha drogot akarsz magadnak, akkor azt kérdezd meg, hogy hogy lehet hozzájutni. Ne beszélj mellé. :D
2010. jan. 14. 16:40
 6/15 A kérdező kommentje:
:p nem, komolyan nem drogot akarok hanem antidepresszénzst(mirtadepi), és kaptam vkitől akinek már nem kellett.
2010. jan. 14. 16:41
 7/15 anonim ***** válasza:
Ne szedj orvos nélkül antidepresszánst! Nem véletlenül adják csak receptre. Egyrészt honnan tudod, hogy depressziós vagy, másrészt honnan tudod, hogy az adott gyógyszer neked megfelelne, harmadrészt az antidepresszáns hatásához 2-3 hét kell, negyedrészt honnan vennél újat, ha nagyon megtetszene. Talán valamire jó, hogy az orvosok 6 évig járnak egyetemre meg még vagy 5 év, mire leszakvizsgáznak.
2010. jan. 14. 16:48
 8/15 anonim ***** válasza:
akkor inkabb hasznalj venynelkul kaphato stresszoldokat vagy homeopatias nyugatot.
2010. jan. 14. 16:50
 9/15 A kérdező kommentje:
pff az aztán nem használ, és igen, depressziós vagyok, és tudom is hogy mi az. másrészt a depi alvászavart is okoz, és ez állítólag este le is üt, ezt ajánlotta az illető altató helyett. Ahhoz képest meg pláne jó hogy ezt szedem, mert ehhez nem lehet hozzászookni.
2010. jan. 14. 16:54
 10/15 anonim ***** válasza:
probaltad mar? manapsag több uj venynelkuli antidepresszans lehet kapni! én szedtem homeopatias nyugtatot (sedatif- Boiron), de azt tudnod kell, h az elso napokban a tuneteket felerositi, viszont utana nagyon hatékony! ugy aludtam tole, mint a bunda és nem is idegeskedtem. Az meg mar mas kerdes, h nyugtato kell vagy antidepresszans? nem mindegy... a depresszio alatt ki sem tudnak maszni az agybol, annyira faradtak, kedvetlenek, és aluszekonyak az emberek. Azert sztem elöbb probalkozz meg ezzel és utana csak vényes gyogyszerekkel. Amugy van a recepten datum? mert a recept sem ervenyes az örökkevalosagig...
2010. jan. 14. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!