Lehetséges, hogy a gázszivárgás miatt fáj évek óta a fejem?
Ma jött ki a 'gázos', megnézte az órát. Egy szerkezettel megmérte, hogy van e gáz a levegőben, és van / volt is délután nem kevés.
Az ablakom szinte midig nyitva van, ha itthon vagyok, ugyan úgy, mint a konyhaablak (konyhában van az óra), szellőztetek is, amikor jó idő engedni. Ugye ez télen nehezebb...
Szóval lehet, hogy ez áll / t az évek óta fennálló, szinte folyamatos fejfájásom mögött?
Érdekes, de nem! Nagyon ritkán, elvétve éreztem, amikor minden ablak zárva volt és szabad levegőről jöttem be a lakásba, pár óra után. De nem volt annyira vészes. Eszembe sem jutott, hogy hívjak szerelőt.
Viszont a 'gázos' mondta, hogy volt már nem egy robbanásos eset, ezért muszáj nekik megnézni a lakásokat. Érdekes, én is hallottam, láttam a hírekben, de az, hogy kihívjam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!