Ha szőrtelenítő krémet használok, akkor kb. mennyi ideig lesz szinte sima a bőröm?
Figyelt kérdés
(Hónalj)2014. aug. 15. 21:24
3/10 A kérdező kommentje:
Koszi. Es ha legyantazom. Melyik hatásosabb??
2014. aug. 15. 21:39
4/10 anonim válasza:
teljesen más a kettő.
gyanta után akár egy hónapig is sima marad, de 3 hétig legalább.
5/10 A kérdező kommentje:
A gyantat nem akarja anyu mert allitolag nagyon faj. Sok szornyu fajdalmat eltem mar at es nem hinnem h annyira szornyuen fajna. Meg azert is nem szeretne mert neki fiatal koraban kiutotte a boret. De a labat gyantazza. (Nem ertem)
2014. aug. 15. 21:49
6/10 A kérdező kommentje:
Am 12/L vagyok
2014. aug. 15. 21:49
7/10 anonim válasza:
Nekem az unokatesóm próbálta a hónaljgyantát és totál bedurrant tőle a hónalja, úgy bedagadt, mintha 2 almát rakott volna oda szegény! :S
Nem mindenkinek bírja a bőre, ott sokkal érzékenyebb, mint a lábon..
Ha otthoni gyantázásról van szó, csináljatok egy kis csíkban próbát és kiderül, okés-e vagy sem.
Én anno szőrtelenítő krémmel kezdtem, bár az hosszadalmasabb. Borotvával / gyantával csak leszeded és kész is, a krémmel pedig várni is kell pár percet.
8/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk igaz... ha legyantazom akk utana minden keppen piros lesz??
2014. aug. 15. 23:01
9/10 anonim válasza:
Nekem érdekes módon gyanta után nem piros a lábam, viszont ha epillátorral (géppel) szőrtelenítek, akkor 1 napig is piros és sokkal jobban fáj, hiába krémezem...
A hónaljam nem gyantázom, nincs az a pénz! :D
10/10 A kérdező kommentje:
Annyira fájna?? :/
2014. aug. 16. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!