Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogy tegyem magam...

Mit tegyek? Hogy tegyem magam erősebbé?

Figyelt kérdés

Minden apróságon megbántódom, vagy stresszelem magam illetve ha intézni kell valami ügyet vagy hivatalos ügyet kell intézni mindig nagyon izgulok és hasmenésem van. Ha megijedek valamitől hatalmas pattanás jön a combomra ami több napig megvan és vér jön belőle ha kinyomom.

Hogy tudnám magam lelkileg megerősíteni hogy ne idegeskedjek, izguljak ennyit?

Előre is köszönöm a segítőkész válaszokat

2014. aug. 14. 19:24
 1/3 anonim válasza:
En is ilyen vagyok.En elkezdtem jarni lovagolni es egyszeruen amikor felulok a lora minden mas.Nagyon sokat segitett pedig csak 4-szer voltam:-)persze ehhez egy nyugodt lo kell es egy jo oktato.A lovak nyugtatnak.Simogasd oket.Ha van gyereket ez lehet a program is:-)
2014. aug. 15. 21:17
 2/3 A kérdező kommentje:
nincs gyerekem 20 éves vagyok, lovak közelében sem vagyok sajnos, de van 2 kiscicánk ők megnyugvást adnak de sajnos ettőlmég rámjönnek a pattanások, nem olyan igazikak és nemis a ciklusomhoz kapcsolódnak megfigyeltem hogy nagy idegeskedés után jönnek mindig és be kell kötnöm mert nagyon fáj, nekedis vannak ilyenek?
2014. aug. 16. 11:32
 3/3 anonim válasza:
Ja.en csak 11eves vagyok de nekem is amikor valahol valami fellepes van akkor szokott kijonni sot meg a fulemben is.
2014. aug. 21. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!